keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Talkkaripalveluita yksityisille ja julkisille tahoille suojeluskuntahengessä avoimesti ja vilpittömästi suojeluskuntalaulujen soidessa Pro Patria


Talkkaripalveluita yksityisille ja julkisille tahoille suojeluskuntahengessä avoimesti ja vilpittömästi suojeluskuntalaulujen soidessa Pro PatriaLähtöhinta yleensä 40-50€ / alkava tunti (ei alv) talkkarihommissa


Kotitalous-, puutarha-, muutto- ja talkkaripalveluita sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä niin laitetaan homma hoitumaan. Palvelemme vuokratyövoimana, joten palkanmaksu lyhentämättömänä suoraan käteen. Vain yhteisöt joilla luottotiedot kunnossa laskutuksen kautta.


Yhteystiedot


E-mail: talonmiespalvelu@gmail.com 
puhelin ja tekstari: 044-3380291

Talkkaripalvelu Tampereelta rientää tarvittaessa jopa tykkilavetteja siirtämään Seinäjoen suojelukuntamuseolle, sekä avustaa tarvittaessa kovapanosammuntojen järjestämisessä kansandemokraattisen kommunistimafian lainsäädäntömielivaltaa vastaan, kun maahamme on saatu oikea demokratia nykyisen Tarja Halosen nimittämien erilaisten viranomaisten ja demla ry:n kommunistimafian sijaan.

Kotoperäisten lajien ja ihmisten suosinta ei ole syrjintää vaan luonnonvalinnan tukemista ilman vierasperäisille kasveille ja lajeille kumarteluita puolikuun varjossa.

---------------------------------------
http://talkkaripalveluita.blogspot.com
-----------------------------------------------------